Top of Page

Термінове оформлення дозволу CITES в країні транзиту

Наша компанія надає повний юридичний супровід з оформлення необхідної дозвільної документації CITES з метою повернення зразків CITES в країну експорту, або транспортування в країну імпорту.

Не рідко бувають ситуації, коли під час перебування в країні транзиту з твариною/птахом, вид якого перебуває під охороною CITES, виникають проблеми з виконанням вимог країни імпорту. Наприклад, країна імпорту з тих чи інших причин не надає дозвіл на імпорт тварини/птаха або з якихось інших причин.

​Також доволі часто виникають проблеми в країні транзиту. Наприклад, з тих чи інших причин зразок CITES перебуває в країні транзиту з порушенням термінів перебування в транзитній зоні.

В зв'язку з цим власнику зразка CITES необхідно якнайшвидше або повернути зразок CITES до країни експорту, або транспортувати його в країну імпорту, оскільки в країні транзиту зразки CITES можуть перебувати лише певний час виключно з метою пересадки на інший вид транспорту, або очікування пересадки під час транзиту.

Якщо у вас виникли проблеми в транзитній країні, якнайшвидше надішліть нам на e-mail uacites@gmail.com усю наявну документацію на тварину/птаха з детальним описом вашої конкретної ситуації.