Top of Page

Імміграція в Чехію

Повідомлення про помилку

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor в require_once() (рядок 3066 із /home/sunrisec/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor в require_once() (рядок 113 із /home/sunrisec/public_html/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Громадяни іноземних держав, які перебували на території Чехії на підставі довгострокової візи (діючої більш ніж 90 днів), котрі планують і надалі проживати в Чехії терміном більше одного року з тією ж метою, мають право подати заяву про дозвіл на довгострокове перебування в країні.

Заяву необхідно подавати в поліцію у справах іноземців в Чехії. Заявники на дозвіл на довгострокове перебування з метою навчання, возз'єднання сім'ї, наукових досліджень, можуть подати заяву до консульського відділу Посольства Чехії. Цей дозвіл дає право на пересування по територіях країн, що входять до складу Шенгенської угоди протягом максимум трьох місяців.

Будь-який громадянин іноземної держави, який протягом п'яти років безперервно перебував на території Чехії на підставі візи, діючої більше 90 днів, і дозволу на довгострокове перебування, має право подати заяву про дозвіл на постійне проживання на території Чехії.

Без виконання умов попереднього безперервного перебування на території Чехії, громадянин іноземної держави може подати заяву про дозвіл на постійне проживання з метою спільного проживання з громадянином/нкою Чехії, якщо громадянин/нка іноземної держави:

  • є чоловіком/дружиною громадянина Чехії або
  • одиноким батьком (віком від 70 років) громадянина Чехії, або
  • неповнолітньою дитиною громадянина Чехії і після розлучення рішенням суду дитина була передана під опіку батька-громадянина Чехії.

Для того, щоб отримати відповідний результат з будь-якого напрямку імміграції в Чехію, важливо задовольняти всім вимогам до відповідної категорії візи, представивши в дипломатичне представництво (посольство, консульство) або у відповідні інстанції Чехії правильно підготовлений пакет документів!

В більшості випадків, відмова в отриманні візи/імміграції відбувається через відсутність якого-небудь документа, який отримати було б дуже легко, але про який Заявник не знав, або через психологічну непідготовленість до інтерв'ю з консульським офіцером в посольстві. А подальше необхідне оскарження цієї відмови з даного питання призведе до зайвих чималих фінансових затрат і втрати часу!

Враховуючи все вищенаведене ми рекомендуємо Вам перш ніж приймати будь-які рішення чи дії в питаннях, що стосуються імміграції, звернутися за допомогою до кваліфікованих спеціалістів, а також приділити максимум уваги навіть дрібним деталям при подачі заяви на отримання візи відповідної категорії, щоб виключити подальші зайві фінансові витрати, а також втрату Вашого часу!

Звернутися за консультацією до наших спеціалістів, Ви можете заздалегідь записавшись на прийом або можете замовити дану послугу на нашому сайті.